Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kauneutta Terveyttä Iloa ja Hyvää oloa

1978
Outi Kekki, parturi–kampaamo OK Salongin omistaja, on ollut alalla vuodesta . Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 1984.
1984
OK Salonki aloitti toimintansa vuonna nimellä Kampaamo Outi Kekki. Ensimmäinen liike sijaitsi Helsingin Kalliossa.
1988
Perustettiin uusi liike Pitäjänmäkeen, Kotikallion Palvelukeskukseen. Liike-ideana oli palvella eläkeläisiä ja vanhuksia. Liikkeen toiminta on lopetettu, joskin toiminta on siirtynyt koti- ja sairaalakäynteihin.
1990
Kampaamo Outi Kekki rekisteröitiin OK Salongiksi ja samana vuonna Malmille avattiin toinen OK Salonki. Tämä liike siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2006.
2000
Toiminta laajeni ja monipuolistui, kun Pitäjänmäkeen perustettiin uusi OK Salonki.
2009
Liike siirtyi uusiin ja avariin tiloihin Kauppakeskus Ristikkoon Helsingin Konalaan. Näissä vastavalmistuneissa tiloissa palvelemme asiakkaita kokonaisvaltaisesti eri kauneudenhoitoalojen ammattilaisten toimesta. Parturi-kampaajien lisäksi liikkeessä toimivat yksityisinä yrittäjinä kosmetologit, jalkojenhoitajat, hieroja ja lymfahoitaja.

2018

OK Salonki muutti liiketilaansa Kauppakeskus Ristikossa lähemmäs muita päivittäispalveluja, aivan apteekin sekä ruokakaupan viereen.

2020
Tällä hetkellä OK Salonki palvelee Kauppakeskus Ristikossa sekä tekee kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

OK Salonki ontehnyt yhteistyötä L’oréalin ja Kérastasen kanssa toimintansa alusta asti. Kérastasen hoidoissa keskitytään ammattitaidolla ratkaisemaan asiakkaiden hiuspohjan- ja hiustenhoidon ongelmia Kérastase-ideologian mukaan.

Omistajan terveiset 30 vuoden yrittäjyyden jälkeen

30 vuotta yrittäjänä ja työnantajana on pitkä aika. Siihen mahtuu aviopuoliso, neljä lasta, omista vanhemmista luopuminen, oma
vanheneminen ja ihana isovanhemmuus.

Yritystoiminnassa, työsuhteissa ja tuloksellisuudessa on joka vuosi uusia haasteita, joihin on pystyttävä vastaamaan. Oikeat
ostopäätökset, tuotelinjat, hinnoittelu, tiimihenkinen henkilökunta ja liikeideaan sopivat liikepaikat ovat tulleet entistä tärkeämmiksi tekijöiksi, jotta toiminta olisi kannattavaa. Kaiken perustana on luottamus onnistumiseen sekä oma intohimo tehdä työnsä hyvin ja antaa sen näkyä.

Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden onnistunut täyttäminen on se tavoite, johon pyrimme. Pitkät, kolmen polven asiakassuhteet ovatkin iso kiitos siitä.

Yrityksessämme onkoulutettu nuoria opiskelijoita jo 20 vuoden ajan. Laskin, että koulutettaviaparturi-kampaajia on ollut noin 100.
Tälläkin hetkellä meillä on kolme opiskelijaa ja kesällä tulee jälleen uusia.

KIITOS TEILLE NÄISTÄ VUOSISTA! TARINA JATKUU.

Outi Kekki, huhtikuu 2014

Juhlavuoden kunniaksi OK Salonki järjesti huhtikuussa 2014 morsiuspukunäytöksen Kauppakeskus Ristikossa. Näytöksessä esiteliin 10 upeaa morsianta eri aikakausilta. Mallikuvia morsiammista löydät tästä.

Ristikon Yläkerran avajaiset

Kauppakeskus Ristikko vietti yläkerran avajaisia lokakuussa 2015. Myös OK Salonki on mukana juhlahumussa. Avajaisten kunniaksi Ristikon omassa lehdessä julkaistiin myös Outin haastattelu:

Miltä tuntuu olla OK Salongissa töissä?

Meillä on hyvä fiilis! Seura on nimittäin ensiluokkaista. Asiakkaiden lisäksi täällä pyörii tietysti parturi-kampaajia, kosme­tologeja, ripsien- ja rakennekynsien tekijä sekä hierojia. Työtiimiimme kuuluu myös usein parturi-kampaajaharjoittelijoita. Lii­keideamme sisältää kauneutta, terveyttä, iloa ja hyvää oloa, haluamme välittää tätä kaikkea asiakkaillemme. Teemme kaikki yhteistyötä, siten syntyy sekä hyvännäköisiä asiakkaita, että loistava tunnelma.

Mika on mieluisin hiustrendisi tänä syksynä?

Letit yhdistettynä moneen eri tyyliin ja kampaukseen ovat tämän syksyn hauskim­pia trendejä. Pojilla on ananastyyppinen leikkausmalli edelleen suosiossa. Kiharat eri muodoissa ovat in. Ne ovat suosittu­ja juhlakampauksissa ja pitkien hiusten vallattomissa avonaisissa kampauksissa. Perinteisten permanenttien lisäksi erityyp­piset rakennekäsittelyt ja kestokiharoinnit ovat lisänneet suosiotaan.

Käykö teillä paljon lapsiasiakkaita?

Lapsiasiakkaita käy paljon. Vanhemmat ja isovanhemmat tuovat pienestä pitäen lapset kampaamoomme. Yhteistyö kampaajan kanssa alkaa jo nuorena. Pienille lapsille meillä on oma autotuolinsa, jossa voi istua, pyörittää rattia ja pitää äidin tai isin kädestä kiinni. Kaikki parturi-kam­paajamme palvelevat mielellään kaikkein nuorimpiakin asiakkaita.

Käykö teillä miehiä?

Lähes puolet asiakkaistamme on miehiä. Monet vakituiset mies asiakkaamme ovat luottaneet meihin vuosia. Miesasiakkaat osaavat vaatia ny­kyään enemmän ammattitaitoa ja tuote­tietoa partureiltaan. Mielestämme se on hyvä suunta.

Ehdotatko mielelläsi asiakkaille uusia juttuja?

Asiakkaat odottavat usein jotakin uutta, joko pientä tai isompaa muutosta. Jatkuva ammatillinen koulutus ja innostuneisuus omaan ammattiin välittyy uusissa ideois­sa asiakkaille. Haluamme itse kehittyä ja välittää sen asiakkaillemme asiakkaille.

Mikä on OK Salongissa parasta?

Taitava henkilökunta, joka nauttii työstään, ja tietysti into kohdata asiakkaita. Meillä viihtyvät ihmiset, jotka haluavat ammattitaitoisen, luottamuksellisen ja jat­kuvan kampaamosuhteen.