KAUNEUTTA
TERVEYTTÄ
ILOA

HYVÄÄ OLOA

Outi Kekki,parturi–kampaamo OK Salongin omistaja, on ollut alalla vuodesta 1978. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 1984.

OK Salonki aloitti toimintansa vuonna 1984 nimellä Kampaamo Outi Kekki. Ensimmäinen liike sijaitsi Helsingin Kalliossa.

Vuonna 1988 perustettiin uusi liike Pitäjänmäkeen, Kotikallion Palvelukeskukseen. Liike-ideana oli palvella eläkeläisiä ja vanhuksia. Liikkeen toiminta on lopetettu, joskin toiminta on siirtynyt koti- ja sairaalakäynteihin.

Vuonna 1990 Kampaamo Outi Kekki rekisteröitiin OK Salongiksi ja samana vuonna Malmille avattiin toinen OK Salonki. Tämä liike siirtyi uudelle omistajalle vuonna 2006.

Toiminta laajeni ja monipuolistui v. 2000, kun Pitäjänmäkeen perustettiin uusi OK Salonki.

Lokakuussa 2009 liike siirtyi uusiin ja avariin tiloihin Kauppakeskus Ristikkoon Helsingin Konalaan. Näissä vastavalmistuneissa tiloissa palvelemme asiakkaita
kokonaisvaltaisesti eri kauneudenhoitoalojen ammattilaisten toimesta. Parturi-kampaajien lisäksi liikkeessä toimivat yksityisinä yrittäjinä kosmetologit, jalkojenhoitajat, hieroja ja lymfahoitaja.

OK Salonki ontehnyt yhteistyötä L’oréalin ja Kérastasen kanssa toimintansa alusta asti. Kérastasen hoidoissa keskitytään ammattitaidolla ratkaisemaan asiakkaiden hiuspohjan- ja hiustenhoidon ongelmia Kérastase-ideologian mukaan.

Tällä hetkellä OK Salonki palvelee Kauppakeskus Ristikossa sekä tekee kotikäyntejä pääkaupunkiseudulla.

Omistajan terveiset 30 vuoden yrittäjyyden jälkeen

30 vuotta yrittäjänä ja työnantajana on pitkä aika. Siihen mahtuu aviopuoliso, neljä lasta, omista vanhemmista luopuminen, oma vanheneminen ja ihana isovanhemmuus.

Yritystoiminnassa, työsuhteissa ja tuloksellisuudessa on joka vuosi uusia haasteita, joihin on pystyttävä vastaamaan. Oikeat ostopäätökset, tuotelinjat, hinnoittelu, tiimihenkinen henkilökunta ja liikeideaan sopivat liikepaikat ovat tulleet entistä tärkeämmiksi tekijöiksi, jotta toiminta olisi kannattavaa. Kaiken perustana on luottamus onnistumiseen sekä oma intohimo tehdä työnsä hyvin ja antaa sen näkyä.

Asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden onnistunut täyttäminen on se tavoite, johon pyrimme. Pitkät, kolmen polven asiakassuhteet ovatkin iso kiitos siitä.

Yrityksessämme onkoulutettu nuoria opiskelijoita jo 20 vuoden ajan. Laskin, että koulutettaviaparturi-kampaajia on ollut noin 100. Tälläkin hetkellä meillä on kolme opiskelijaa ja kesällä tulee jälleen uusia.

KIITOS TEILLE NÄISTÄ VUOSISTA!

TARINA JATKUU.

Outi Kekki, huhtikuu 2014

Juhlavuoden kunniaksi OK Salonki järjesti huhtikuussa 2014 morsiuspukunäytöksen Kauppakeskus Ristikossa. Näytöksessä esiteliin 11 upeaa morsianta eri aikakausilta. Mallikuvia morsiammista löydät tästä.