Kauppakeskus Ristikko vietti yläkerran avajaisia lokakuussa 2015. Myös OK Salonki on mukana juhlahumussa. Avajaisten kunniaksi Ristikon omassa lehdessä julkaistiin myös Outin haastattelu:

Miltä tuntuu olla OK Salongissa töissä?

Meillä on hyvä fiilis! Seura on nimittäin ensiluokkaista. Asiakkaiden lisäksi täällä pyörii tietysti parturi-kampaajia, kosme­tologeja, ripsien- ja rakennekynsien tekijä sekä hierojia. Työtiimiimme kuuluu myös usein parturi-kampaajaharjoittelijoita. Lii­keideamme sisältää kauneutta, terveyttä, iloa ja hyvää oloa, haluamme välittää tätä kaikkea asiakkaillemme. Teemme kaikki yhteistyötä, siten syntyy sekä hyvännäköisiä asiakkaita, että loistava tunnelma.

Mika on mieluisin hiustrendisi tänä syksynä?

Letit yhdistettynä moneen eri tyyliin ja kampaukseen ovat tämän syksyn hauskim­pia trendejä. Pojilla on ananastyyppinen leikkausmalli edelleen suosiossa. Kiharat eri muodoissa ovat in. Ne ovat suosittu­ja juhlakampauksissa ja pitkien hiusten vallattomissa avonaisissa kampauksissa. Perinteisten permanenttien lisäksi erityyp­piset rakennekäsittelyt ja kestokiharoinnit ovat lisänneet suosiotaan.

Käykö teillä paljon lapsiasiakkaita?

Lapsiasiakkaita käy paljon. Vanhemmat ja isovanhemmat tuovat pienestä pitäen lapset kampaamoomme. Yhteistyö kampaajan kanssa alkaa jo nuorena. Pienille lapsille meillä on oma autotuolinsa, jossa voi istua, pyörittää rattia ja pitää äidin tai isin kädestä kiinni. Kaikki parturi-kam­paajamme palvelevat mielellään kaikkein nuorimpiakin asiakkaita.

Käykö teillä miehiä?

Lähes puolet asiakkaistamme on miehiä. Monet vakituiset mies asiakkaamme ovat luottaneet meihin vuosia. Miesasiakkaat osaavat vaatia ny­kyään enemmän ammattitaitoa ja tuote­tietoa partureiltaan. Mielestämme se on hyvä suunta.

Ehdotatko mielelläsi asiakkaille uusia juttuja?

Asiakkaat odottavat usein jotakin uutta, joko pientä tai isompaa muutosta. Jatkuva ammatillinen koulutus ja innostuneisuus omaan ammattiin välittyy uusissa ideois­sa asiakkaille. Haluamme itse kehittyä ja välittää sen asiakkaillemme asiakkaille.

Mikä on OK Salongissa parasta?

Taitava henkilökunta, joka nauttii työstään, ja tietysti into kohdata asiakkaita. Meillä viihtyvät ihmiset, jotka haluavat ammattitaitoisen, luottamuksellisen ja jat­kuvan kampaamosuhteen.