Tervetuloa hierontaan!

OK Salongissa hierojana toimii Mika Uday Savela. Mika on käynyt klassisen ja urheiluhierojakoulutuksen hieronta akatemiassa vuonna 2012 ja on hieronut siitä lähtien.

Mika auttaa sinua lihasjännitysten helpottamisessa, liikkuvuuden lisäämisessä, ja ohjeistaa mielellään venyttelyssä ja lihashuollossa.

"Hieronnan paikka, kun lihaksia kolottaa tai kiristää, väsymys vaivaa ja haluat lepotuokion" -Mika.

Hinnasto

Voit valita seuraavista hieronnoista, jos et ole varma mikä on sopivin niin voimme tarkistaa tilanteen ja päättää sen vasta hieronnan yhteydessä.

Hieronta € *
30 min 32,00
45 min 40,00
60 min 50,00
90 min 70,00

*Huom. hinnat koskevat Mikan hierontoja, kosmetologi Riitta Ellillän hinnat voit tarkistaa Hoitohuoneen -sivuilta


Klassinen hieronta

Vanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsintehtyä, pehmeiden kudosten erilaista, liikkuvaa muokkausta kuten painelua tai sivelyä.

Kenelle? Klassinen hieronta sopii kaikille. Erityisesti jos kärsit niska-ja hartiasäryistä, koet, että nikamiesi ja niveltesi liikeradat ovat rajoittuneet.

Olet parantumassa jostain vammasta. Olet stressaantunut. Kuntoilet tai urheilet paljon ja haluat nopeuttaa palautumista. Haluat rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Vaikutus? Klassinen hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti. Se vilkastuttaa verenkiertoa sekä lisää hapen ja ravinteiden kulkua.

Hieronta poistaa kuona-aineita, avaa pieniä verisuonia ja auttaa elimistöä kuljettamaan verta puhdistettavaksi, vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua. Parantaa nivelten liikkuvuutta, edesauttaa joustavuuden palautumista myös ihokudoksen uusiutumista.

Urheiluhieronta

Perustuu klassiseen hierontaan, mutta on tehokkaampaa kuin klassinen hieronta sillä urheiluhieronnassa käytetään monipuolisempia otteita sekä hoidon voimakkuutta säädellään parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Kenelle? Sopii kaikenikäisille ja monelle ihmistyypille, niin istumatyötä tekeville, ikääntyville kuten myös urheilijoille.

Vaikutus? Hieronta rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Urheiluhieronta lisää lihasten ja jänteiden joustavuutta. Hieronta lievittää kipua ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin.

Urheiluhieronta toimii myös erinomaisena lisänä tai osana kuntoilijan lihashuoltoa

Trigger piste -hoito

Kyseisellä menetelmällä voi aukaista fascioiden eli lihaskalvojen kireyttä. Sillä voi hoitaa niska ja hartia-alueen lihaskalvoja, yläraajan lihaskalvoja, alaselän ja lantion yleisempiä trigger-pisteitä sekä alaraajan yleisempiä trigger-pisteitä.

Mika on myös suorittanut hieronta akatemiassa trigger piste kurssin 1-2 osiot.

Reiki-hoito

Mika on saanut Usui Shiki ryoho parantamismenetelmän ensimmäisen asteen ja vastaanottanut vihkimyksen reiki-energian käyttöön.